Super Dad - Kristallkit

175 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Super Dad - Kristallkit

Karneol, Grön aventurin, Bornit & Mexikansk agat 

I detta kit har vi lagt tanken åt alla pappor där ute, vi vill med hjälp av kitet kunna ge pappan glädje, finna sig i nuet, ge självkänsla & säkerhet i sig själv. Känna framgång & att vara nära till sina känslor. 

På så sätt kunna se & uppleva mera i stunden som förälder.


Grön aventurin: Grön aventurin är en riktig lyckosten. Den hjälper dig att utvecklas och har även en helande energi som löser upp energiblockeringar hos den som bär den med sig. Den ger dig motivation och hjälper dig att nå dina mål, få nya idéer och få fram din kreativitet. Lösningsorienterande.

Påfågel Bornit: Hjälper dig att uppskatta vardagen även när den är lite tuff, gör det lättare för dig att se glädjen i vardagen och hjälper dig även att utveckla din intuition för att göra det enklare för dig att lita på din magkänsla inför de beslut du står inför. 

Mexikansk Agat: För att finna balans, glädje och för att kunna ta sig framåt. Mexikansk agat hjälper dig även att vara i nuet och glädjas åt det som är nu. 

Karneol : För att stärka ditt självförtroende i dig själv, dina handlingar och i ditt föräldraskap. Samtidigt som den stärker kärleken för dig själv men även för de i din närhet. Karneol är en otroligt stärkande kristall som stärker din inifrån och ut.