Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Chakra - Kristallkit


 

Chakra kitDetta kitet har vi skapat för att kunna användas tillsammans när man arbetar med de olika chakran. Använd dig utav stenarna vid meditation, healing el

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Chakra kit


Detta kitet har vi skapat för att kunna användas tillsammans när man arbetar med de olika chakran. Använd dig utav stenarna vid meditation, healing eller när du vill koppla upp dig. Kan även användas för att lätt plocka ut stenen för det chakra du vill arbeta med för dagen. 

Vi har valt att ha endast råa kristaller i vårat chakra kit då vi tycker att de är bäst att jobba med när man arbetar med chakran, man får den råa och kraftfulla energin direkt ifrån kristallens natur. 

Läs mer om chakran här

Rökkvarts, Rotchakrat

Rökkvarts är en starkt grundande och beskyddande sten som håller borta all negativitet och energitjuvar. En kristall vi ofta använder oss utav under meditation för att hålla oss grundade. 

Karneol, Sacralchakrat

Karneol, den perfekta stenen när man behöver en självförtroende boost!
Den attraherar överflöd, får fram din kreativa sida och stärker din motivation. Karneolen är en riktig igångsättande sten! Den drar igång dina idéer, får fram dina visioner, tillåter dig att drömma och ger dig extra energi och passion för att nå i mål med dina idéer.
Den sägs vem öka fertilitet och öka passionen.

Citrin, Solarplexus

Citrinen är en fantastisk sten som hjälper oss att få fram våran kreativa sida, den skänker oss glädje och positivitet. Stärker ditt självförtroende och hjälper mot stress. Den sägs även attrahera framgång och pengar. 

Citrinen får sin gula färg genom upphettning(antingen genom naturen eller med hjälp av människan), citrin är upphettad ametist. 

Rosenkvarts, hjärtchakrat

Rosenkvarts för in villkorslös kärlek till den som bär den med sig och arbetar flitigt med hjärt chakrat. Det är även en lugnande sten trots sin höga energi frekvens.
Den rensar bort negativ energi runt dig och för in ljus och kärlek. Perfekt sten när man vill ha lite självkärlek(vi brukar ha rosenkvarts i badrummet nära spegeln).

Amazonit, Halschakrat

Amazonit är en väldigt lugnande och rogivande sten som hjälper dig att följa flödet. Den stärker även dig och din inre kraft.

Ametist, Tredje ögat

Ametist är en sten som jobbar mycket med vårat inre, den lugnar och hjälper oss att reducera våra stress nivåer. Den skapar ett lugn och är en bra sten att använda sig utav vid healing. Det är en mycket andlig sten som stärker ditt andliga jag och hjälper dig med din spirituella utveckling. Den förvandlar även negativa energier till positiva energier, t.ex. vid negativa tankar hjälper den dig att tänka positivt. Ametisten sägs även hjälpa vid huvudvärk och vid sömn problem. 

Bergkristall, Kronchakrat 

Bergkristallen är en underbar kristall med många fina egenskaper. Den hjälper dig bl.a. få klarhet i olika situationer och jobbar mycket med våran intuition, vårat högre jag och är en sten som oftast används inom healing. 

Bergkristall förstärker andra kristallers egenskaper och är en kanon bra sten att ha med sig när man sätter sina intentioner då den bär med sig en stark energi. Bergkristallen har även förmågan att vända negativa energier till positiva.