I lager.

Soul healing - Kristallkit

255 kr

Soul healing

Rosenkvarts, Bergkristall, Selenit, Petoskey

Detta kristallkit får dig att hitta till kärleken till dig själv på ett djupare plan. Dessa stenar hjälper dig att bearbeta dina innersta tankar och känslor, ger dig den healingen din själ behöver och stöttar dig med all sin kärlek.


Rosenkvarts - Rosenkvarts för in villkorslös kärlek till den som bär den med sig och arbetar flitigt med hjärt chakrat. Det är även en lugnande sten trots sin höga energi frekvens.
Den rensar bort negativ energi runt dig och för in ljus och kärlek. Perfekt sten när man vill ha lite självkärlek(vi brukar ha rosenkvarts i badrummet nära spegeln).

BergkristallBergkristallen är en underbar kristall med många fina egenskaper. Den hjälper dig bl.a. få klarhet i olika situationer och jobbar mycket med våran intuition, vårat högre jag och är en sten som oftast används inom healing. 

Bergkristall förstärker andra kristallers egenskaper och är en kanon bra sten att ha med sig när man sätter sina intentioner då den bär med sig en stark energi. Bergkristallen har även förmågan att vända negativa energier till positiva. 

Selenit - Seleniten är en själv renande kristall som kan rena både dig, dina redskap, ditt hem och dina andra kristaller. En perfekt sten att ha med sig vid t.ex, meditation, eller varför inte alltid låta en selenit ligga bland dina andra kristaller för att alltid ha de renade och laddade?

Petoskey Petoskey är en fossilerad korall, den tar miljoner år på sig att förstenas och för de vackra mönstren skapas. Petoskey används med fördel vid trauma arbeten, och hjälper dig bearbeta känslomässiga dilemman och relationsproblem. Den för in energi och aktiverar ditt andliga jag, den hjälper även till vid förändringar i ditt liv.  

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.