A new beginning - Kristallkit

250 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

A new beginning

Bergkristall, Rökkvarts, Ametist, Selenit, Palo santo 

Det perfekta kitet för dig som är nyfiken på kristaller och det spirituella! 

Vi har lagt ihop de kristaller som vi tycker är viktiga att ha med sig i sin kristall samling. Dessa kristaller ger dig skydd, stärker din intuition, renar och helar. Palo santo är en slags rökelse som du kan använda dig utav för att rena dina kristaller eller dig själv/din omgivning. 

Rökkvarts - Rökkvarts är en starkt grundande och beskyddande sten som håller borta all negativitet och energitjuvar. En kristall vi ofta använder oss utav under meditation för att hålla oss grundade. 

Ametist - Ametist är en sten som jobbar mycket med vårat inre, den lugnar och hjälper oss att reducera våra stress nivåer. Den skapar ett lugn och är en bra sten att använda sig utav vid healing. Det är en mycket andlig sten som stärker ditt andliga jag och hjälper dig med din spirituella utveckling. Den förvandlar även negativa energier till positiva energier, t.ex. vid negativa tankar hjälper den dig att tänka positivt. Ametisten sägs även hjälpa vid huvudvärk och vid sömn problem. 

Bergkristall - Bergkristallen är en underbar kristall med många fina egenskaper. Den hjälper dig bl.a. få klarhet i olika situationer och jobbar mycket med våran intuition, vårat högre jag och är en sten som oftast används inom healing. 

Bergkristall förstärker andra kristallers egenskaper och är en kanon bra sten att ha med sig när man sätter sina intentioner då den bär med sig en stark energi. Bergkristallen har även förmågan att vända negativa energier till positiva. 

Selenit - Seleniten är en själv renande kristall som kan rena både dig, dina redskap, ditt hem och dina andra kristaller. En perfekt sten att ha med sig vid t.ex, meditation, eller varför inte alltid låta en selenit ligga bland dina andra kristaller för att alltid ha de renade och laddade?

Palo santo - Palo santo används till att rena dig, din omgivning och dina kristaller och andra verktyg. Tänd en Palo Santo och se till att den brinner, blås sedan ut lågan och för den heliga röken över de som skall renas eller lägg på brandsäkert fat. Släck din Palo Santo genom att doppa den i vatten, så att du är helt säker på att den är släckt. En palo santo kan användas flera gånger.

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.