Serpentin trumlade

45 kr

Serpentin - Styrka, mod, beskyddande

Serpentin är en underbar healing sten!, rensar och befriar dig från känslomässiga blockeringar. Healar alla chakran, och hjälper energin till de ställen den bäst behövs på.
Serpentin kan även användas för att attrahera/manifestera vad du vill ha i ditt liv, överflöd i kärlek, rikedom, healing mm.
Den lär ha varit en av stenarna i den bröstplåt som prästerna i Gamla testamente använde. Den ska stimulera den gudomliga närvaron i våra liv och ett tillstånd av upphöjt medvetande, en förståelse ovanför den egna personlighetens rädslor omkring sin överlevnad. Den ska mildra rädsla och tvivel.

Kan användas för att arbeta med kundalinienergin och finnas med dig i svåra perioder då den lär hjälpa dig att behålla fokus och ge styrka att fortsätta utan att tappa fotfästet. Du kan bära den med dig i en liten påse eller ha i fickan. Kan användas för manifesteringsarbete, i kristallnät men även finnas med dig under meditation.

Stjärntecken: 

Chakra: Hjärtat,  kronchakrat samt  rotchakrat 

Främjar och balanserarGer dig mod och styrka samtidigt som den är balanserande och skyddande. 

Tål den här kristallen vatten? 

Från: Peru

Kvalitet: Hög

✽Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är.

ca 20g