Chiasolit trumlade

30 kr

Chiasolit - intution, nytt födande, tålamod, rogivande 

En mycket stark beskyddare mot negativ energi, fungerar som en sköld för bäraren.

Chiastolit är en variant av Andalusit, även känd som kors sten, eller Staurolit som är en helt annan sten. Kallas ofta Kors sten för korset som finns inuti stenen. Chiastolit är en sten för styrka, kraft och tålamod, den är otroligt lugnande och rogivande.

Den är även balanserande och skapar harmoni kring sig, den kan hjälpa dig lösa problem och ger dig möjlighet att se problemen från olika vinklar. Den uppmanar till kreativt tänkande och problem lösning, genom att befria sig från gamla mönster och fokursera framåt. Korset är symbol för balans mellan materia och ande. Chiastolit hjälper oss att ha ett balanserat perspektiv i alla sammanhang. Den associeras med hängivelse, speciellt hängivelsen åt medvetenhet och närvaro, som i sig själv transformerar negativitet. Det sägs att den också hjälper oss att lösa problem av mystisk karaktär på så sätt att den hjälper oss till insikt.
Den kan ge oss svar på mystiska händelser och det är en mystikens sten som är förknippad med död och återfödelse, den har länge används till att avvärja onda tankar och förbannelser.

Sägs även kunna lindra smärta så som muskelsvagheter och reumatism.

Stjärntecken: 

Chakra: Rot och hjärta 

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Tål den här kristallen vatten? 

Från: Brasilien

Kvalitet: Hög AA

✽Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är.