Arfvedsonit trumlade

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Arfvedsonit - Släppa taget, ta kontroll över ditt egna liv, intuition

Arfvedsonit är en relativt ovanlig kristall. Basen är grön/svart, eller grå/svart men kan även vara rödaktig till mörkbrun och svart. Strecken/ränder är mörkblå/gråaktiga.

En sten för andlig tillväxt. Hjälper dig med förändringar och omstrukturera så att du lättare kan ta emot den positiva energin. Hjälper dig släppa taget om gamla och invanda mönster. Stärker känslan av här och nu, och hjälper dig hitta den rätta vägen för just dig. En härlig sten att meditera med.
Balanserar och skyddar dig under resans gång samt förstärker intuition.

Arfvedsonit hjälper dig ta kontroll över ditt eget liv genom att låta dig bilda en tydlig vision om var du vill hamna i livet. Borta är de dagar då du inte visste vad din passion var, Arfvedsonit gör att du kan se förbi dina hämningar och tvivel så att du kan fokusera på att förbättra dig själv i en skicklighet som du själv väljer.

Med sina stjärnformationer har arfvedsonitem en koppling till stjärnfolket i Pleiaderna och även andra utomjordiska intelligenser och sägs öka vår telepatisk förmåga

Arfvedsonite upptäcktes först 1823. Den är uppkallad efter Johan August Arfwedson.

Stjärntecken:

Chakra:  Den öppnar kronchakrat, stärker tredje ögat 

Främjar och balanserarSläppa taget, ta kontroll över ditt egna liv, förstärker din intution.

Tål den här kristallen vatten? Bör ej vara i vatten

Från: Quebeck

✽Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är.


10-15g