Om oss

Systrarna tarot, vilka är vi och hur började våran resa i detta företag? 

Vi som driver Systrarna tarot HB är 2 systrar, Madelene & Pernilla, från en stad utanför Göteborg. 

Under våran uppväxt har vi alltid varit väldigt fascinerade och intresserade av det andliga, det har alltid varit något som funnits där och något som aldrig varit främmande. Under våran tonår stängde vi båda två ner den andliga sidan helt, det var helt enkelt för mycket runt om och våran andlighet fick inte plats i våran vardag. Det var först när vi båda var i 20 års åldern som vi öppnade upp oss för det andliga igen och wow vad saker satte gång då! Det var som att andevärlden hade väntat på rätt tillfälle för att dyka upp igen, denna gången blev dom dock inte av med oss!

Våran företagsresa startade med våran Instagram, denna startade vi Januari 2020 för skoj skull. Här tänkte vi dela med oss utav tips och trix inom den spirituella världen. Vi ville skapa en säker och icke dömande plats där alla fick chansen att växa och utforska inom det andliga, vilket det också har blivit! Vi är idag väldigt glada över att ha denna plattform och väldigt glada för att alla ni som följer oss väljer att göra det, vi har verkligen blivit som en stor familj!

Vi har alltid fokus på att utveckla och expandera i vårat företagande och i våran andlighet. 

Madelene är i skrivande stund diplomerad livscoach genom livscoach akademin, diplomerat medium genom tvillingsjälar AB och certifierad tarotvägledare genom healing crystals.

Pernilla är i skrivande stund diplomerat medium genom tvillingsjälar AB, certifierad tarotvägledare genom healing crystals och är diplomerad kristallhealer genom Kristallakademin.se