Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Element Jord Palo Santo & Ingefära rökelsepinnar


 

Earth - HarmonyDen varma doften av Palo Santo ger stabilitet och självförtroende kombinerat med den livfulla doften av ingefära som aktiverar och kopplar a

 


Earth - Harmony

Den varma doften av Palo Santo ger stabilitet och självförtroende kombinerat med den livfulla doften av ingefära som aktiverar och kopplar an till moder jord.

Doftnoter: varm och mjuk doft av Palo Santo med inslag av kryddig ingefära och citrus.  

Doftintensitet: 3/5  

Rökintensitet: 3/5

Stjärntecken: Oxen, Jungfrun och Stenbocken

Egenskaper: stabilitet, trygghet och uthållighet

Väderstreck: norr 

 

Brinntid: 60 min per rökelsepinne.
Antal: 6 extra långa och tjocka rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

*Placera i en brandsäker behållare. Tänd i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.