Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Botánico Magnolia rökelsepinnar Sagrada Madre


 

Magnolia GrandifloraNamnet "Magnolia" kommer från det latinska ordet "Magnolius", som betyder "av stor excellens". Detta namn gavs till trädet av den franske bo

 


Magnolia Grandiflora

Namnet "Magnolia" kommer från det latinska ordet "Magnolius", som betyder "av stor excellens". Detta namn gavs till trädet av den franske botanikern Pierre Magnol på 1600-talet. I USA symboliserar Magnolia-trädet tur och stabilitet och i österländska kulturer representerar magnolians vita blommor renhet och används i traditionell folkmedicin för att frambringa lugn och välbefinnande. 

Doftnoter: blommig doft som är lätt fruktig och fräsch med inslag av kryddig verbena och citronhonung. 

Doftintensitet: 3/5  

Rökintensitet: 3/5

Botánico är en serie innovativ och helt biodynamisk rökelse som saknar traditionell trästicka.

Brinntid: 60 min per rökelsepinne.
Antal: 6 extra långa och tjocka rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

*Placera i en brandsäker behållare. Tänd i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.