Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Botánico Jasmin & Rosor rökelsepinnar Sagrada Madre


 

Jasminum & Rosa Den fängslande doften av Jasmin och Ros bjuder in till sensuell kärlek i överflöd.Doftnoter: upplyftande doft av jasmin i kombinat

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Jasminum & Rosa 

Den fängslande doften av Jasmin och Ros bjuder in till sensuell kärlek i överflöd.

Doftnoter: upplyftande doft av jasmin i kombination med djup och förförisk ros.

Doftintensitet: 3/5  

Rökintensitet: 3/5

Botánico är en serie innovativ och helt biodynamisk rökelse som saknar traditionell trästicka.


Brinntid: 60 min per rökelsepinne.
Antal: 6 extra långa och tjocka rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

*Placera i en brandsäker behållare. Tänd i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.