Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Botánico Fresia rökelsepinnar Sagrada Madre


 

Freesia AlbaFreesiasläktet är en familj irisväxter med 20 arter som härstammar från södra Afrika. De fördes till botaniska trädgårdar i Europa 1870. Med namnet

 


Freesia Alba

Freesiasläktet är en familj irisväxter med 20 arter som härstammar från södra Afrika. De fördes till botaniska trädgårdar i Europa 1870. Med namnet ville den tyske botanikern Christian Friedrich Ecklon hedra sin vän och lärjunge läkaren Friedrich Freese. Den delikata doften av Fresia främjar romantik och själens ungdomliga glädje. 

Doftnoter: söt, lätt och blommig doft med uppfriskande tvåliga inslag.  

Doftintensitet: 3/5  

Rökintensitet: 3/5

Botánico är en serie innovativ och helt biodynamisk rökelse som saknar traditionell trästicka.


Brinntid: 60 min per rökelsepinne.
Antal: 6 extra långa och tjocka rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

*Placera i en brandsäker behållare. Tänd i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.