Diopsid råa

40 kr

Diopsid -  balanserar dina chakran, känslomässig läkning, förlåtande

Diopsid överför sin vibration genom hela chakra systemet. Den stimulera och aktivera läkning inom alla chakran vid balanseringen. Den är en utmärkt sten för känslomässigt läkning, eftersom det förbättrar din förmåga att älska dig själv och andra, och din förmåga att både ge och ta emot kärlek.

En mycket bra sten vid förtroende och förlåtelse, om du alltid har känt att du saknade något, men inte nödvändigtvis var säker på vad det var, då hjälper diopsid dig att försiktigt att ta reda på svaret.

Främjar och förstärker din förmåga att känna och hedra dina verkliga tankar och känslor. Lugnar känslor, avstressande ger en läkande känsla vid svåra situationer.
Hjälpfull vid helande av trauman. Den gröna diopsiden sägs hela sorg och tillåta tårar att läka trauma och problem.

Diopsid är mycket viktig sten i meditation, shamansk resa och transarbete, eftersom det kan framkalla en trance eller ett meditativt tillstånd nästan omedelbart, samtidigt som det är säkert. I transarbete kan det ge dig självförtroendet att gå tillbaka och välkomna in din guide.
Balanserar, lugnar och stärker humöret och tillåter en att uppleva kärlek samtidigt som den behåller en känslan av avskildhet. Det hjälper immunsystemet, stärker och öppnar hjärtat på både fysisk och känslomässig nivå. 

Stjärntecken: 

Chakra: Alla chakran

Främjar och balanserar: balanserar dina chakran, känslomässig läkning, förlåtande

Tål den här kristallen vatten? Ja

Från: 

✽Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är.