Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Coaching - 3 steg mot ett inre välmående


 

I denna kurs kommer du få möjligheten och med lätta medel börja förstå dina känslor och meningen med dom.Vi sitter många gånger och grubblar över hur vi som män

 


I denna kurs kommer du få möjligheten och med lätta medel börja förstå dina känslor och meningen med dom.
Vi sitter många gånger och grubblar över hur vi som människor reagerar över saker och ting. Hur det väcker sådant inom oss som vi inte trodde var möjligt men som vi senare förstår är något helt normalt. Bara det att vi aldrig innan har reflekterat. Tagit oss tiden eller ens hunnit med att förstå våra egna känslor fullt ut.

Här ger vi dig chansen att börja förstå, att göra det lättare för dig att skapa en målbild till hur du vill må framöver. Att under din egna trygghet själv ta fram sådant som du innan har tryckt undan. Som nu får lov att ta plats så du kan växa, blomma ut och förstå. förstå ditt inre.

Välkomna inre frid och balans. Välkomna ett nytt kapitel utav ditt liv.

Text från kursen

"Innan vi börjar denna resa inåt vill jag tillägga några egna ord.. Denna resan, där du får lov att lära känna och förstå dina egna känslor är inte en lätt resa. Men den är nödvändig för att du ska kunna må bättre och för att du ska kunna fortsätta växa som människa. Jag har skrivit denna kurs för att jag själv har suttit i denna båt i många år

Nu tar vi det där steget tillbaka. Innan du gör det vill jag att du utlovar dig själv en sak. Du är inte skyldig, du blir inte dömd, detta är inte längre din svaghet. Du finner i detta din styrka. Ditt mod!"

  • Till kursen tillhör även en stängd fb grupp som du alltid har tillgång till. Här kan alla som någonsin valt att gå denna kurs talas vid och kanske kan man finna stöd i sin egna resa på detta sätt.

  • Till kursen tillhör även ett coaching tillfälle med mig (Madelene) över telefon, samtalet är på ca 40min och här talas vi vid och du kan få dela med dig utav dina känslor och hur du nu ska göra för att fortsätta din resa.