Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Medium Utbildning 3/9-23 t.o.m 7/4-24


 

Medium Utbildning 3/9-23 t.o.m 7/4-24I denna utbildning som sträcker sig under 8 månader kommer du få lära dig grunderna i mediumskapet. Under kursens gång komm

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Medium Utbildning 3/9-23 t.o.m 7/4-24

I denna utbildning som sträcker sig under 8 månader kommer du få lära dig grunderna i mediumskapet. Under kursens gång kommer du märka hur du växer som person och som medium. Du kommer få grundläggande kunskaper som kommer kunna hjälpa dig finna säkerhet i dig själv och hur du som medium kan arbete på ett säkert och effektivt sätt. 

Denna medium utbildning är utformad så att den ska kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med hela kursen trotts att familjeliv och övriga arbeten kan komma emellan. 

Kursstart samt kursavslut är tänkt att hållas på en plats där vi kan mötas och man kan få träffa sina kurskamrater. De som ej kan medverka på plats har möjlighet att vara med via en Facebook live. Vid kursstart går vi tillsammans igenom hela kursens upplägg och var och en kommer få med sig goodiebag som ni kommer ha god nytta av under hela kursen men även efteråt då det kommer kunna hjälpa er i eran resa. 

Vid kursavslut kommer vi tillsammans hålla en mindre seans där vi var och en kommer se om någon eller något vill ge vidare ett budskap till någon i gruppen. Vi kommer även testa oss fram med olika verktyg samt göra ett intuitions test med föremål. I slutet kommer du kunna gå från oss med ditt diplom i handen. (även här kommer det finnas möjlighet att delvis kunna vara med i en Facebook live och kommer då kunna få ditt diplom hemskickat om du är färdig med kursen.) 

3/9 - 7/4 Under denna tid är kursen i fullgång. 

Ni kommer få tillgång till nytt kursmaterial ungefär varje månad. Förutom de sista 4 månaderna där vi slår ihop två delar med varandra. 

Förkunskaper är alltid bra att ha, men inget måste. Känner du att detta är något som växer inom dig och du vill ta tag i det ett extra steg så är detta en utbildning för dig. Att växa och lära sig mer inom sitt mediumskap är något som aldrig slutar, så länge vi lever har vi nytta av ny information. Det viktigaste är att du känner dig redo för detta äventyr, då vi börjar från grunderna och bygger på steg för steg. 

Under utbildningens gång kommer du få lära dig

- Beskydd 

- Hur man renar

- Öppna och stänga sig

- Verktyg och amuletter

- Hur man arbetar medialt 

- Hur du arbetar med din intuition och hur du kan få den att växa sig starkare

- Sinneskompass och en lista som kommer hjälpa dig i ditt arbete

- Du kommer få lära dig känna in objekt

- Bemöta okända energier 

- Platsbesök

- Kunna göra personliga sittningar och ha med dig rätt verktyg för att få dom att gå så bra som möjligt

- Husrensningar, hur går det till och vad gör man under en husrensning

- Mindre seanser. Hur håller du en hell grupp nöjd och vad ska man tänka på

- Personlig utveckling ingår i Medium utbildningen(ord. pris 575kr)

- Diplomering, samt en goodiebag att ta med hem från första mötet


Alla lives och utbildningsmaterial kommer på en sluten facebook grupp som du får en länk skickad till efter att du har köpt utbildningen. 

Utbildningen går att delbetala, ta på faktura eller direktbetala genom klarna checkout här på hemsidan. Önskar du betala på annat sätt? Vi godkänner swish betalning, kontakta oss för mer information. 

*datumen är preliminära, små ändringar kan göras