Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Spiritual practice - Kristallkit


 

Spiritual practice Prehnit, Celestin, Selenit, Rökkvarts, SodalitHär har vi lagt ihop de kristaller som vi själva använder oss mycket utav vid ande kontakt

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Spiritual practice 

Prehnit, Celestin, Selenit, Rökkvarts, Sodalit

Här har vi lagt ihop de kristaller som vi själva använder oss mycket utav vid ande kontakt eller när vi jobbar medialt. 

Dessa stärker din intuition, din klärvoajans och öppnar upp dig för att lättare kunna ta emot meddelanden ifrån andar eller högre makter. Detta kit håller dig även grundad och beskyddad i ditt andliga arbete.

Prehnit - Prehniten är en sten som ökar din klärvoajans, den hjälper dig med din spirituella och andliga utveckling och är en toppen bra sten att ha vid andligt arbete. Prehniten är också en väldigt balanserade sten som lugnar och beskyddar. Den hjälper dig också att ta fram din kreativa sida och tillåter dig att drömma.

CelestinCelestinen är en kristall som hjälper oss att byta tankemönster, den får dig att slappna av och släppa på det som inte längre gynnar dig. Den tar bort stress, oro och negativa tankar. Den används mycket inom healing på grund av sina fantastiska egenskaper. En underbar kristall att använda sig utav vid t.ex. meditation, celestinen arbetar mycket med ditt tredje öga och kronchakra och öppnar upp dig för kontakt med änglar/andekontakt.

Selenit - Seleniten är en själv renande kristall som kan rena både dig, dina redskap, ditt hem och dina andra kristaller. En perfekt sten att ha med sig vid t.ex, meditation, eller varför inte alltid låta en selenit ligga bland dina andra kristaller för att alltid ha de renade och laddade?

Rökkvarts - Rökkvarts är en starkt grundande och beskyddande sten som håller borta all negativitet och energitjuvar. En kristall vi ofta använder oss utav under meditation för att hålla oss grundade. 

Sodalit - Sodalit hjälper dig att vara sann till dig själv och hjälper dig att stå upp för dig själv. Den hjälper dig att utvecklas och hjälper dig att skapa ett starkt självförtroende. Den uppmuntrar dig att utveckla dig och lita på dig själv, din intuition. Den skapar även en känslomässig balans och hjälper dig att släppa taget om gamla känslor och saker som du inte längre har nytta av. En väldigt bra sten att ha med sig under meditation när man vill öppna upp sig för att ta emot ande kontakt då den arbetar mycket med tredje ögat. 

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.