Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Nymåne - Kristallkit


 

Nymåne kitTill nymånen vill vi göra in det nya & sätta våra intentioner för att kunna manifestera våra drömmar. Till detta har vi satt ihop ett kit som ger

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Nymåne kit

Till nymånen vill vi göra in det nya & sätta våra intentioner för att kunna manifestera våra drömmar. Till detta har vi satt ihop ett kit som ger dig just detta.

- Regnbågsfluorit: den höjer din förmåga att koncentrera dig något du verkligen behöver för att kunna manifestera. Den skyddar dig även rent psykiskt för att inte bli påverkad av andras tycken.

- Grön kalcit: den ökar din självkänsla vilket ger dig en större trygghet i dig själv & dina förmågor. Den ger dig en känslomässig balans vilket i sin tur hjälper dig mot din nya väg.

- Regnbågsmånsten: En kristall fylld med kvinnlig stark energi& intuition stärks. Med hjälp av dess nystartade energier hjälper den dig lite extra denna tid. Den ger dig även vägledning & reflektion.

- Rosenkvarts: en kristall som denna hör hemma här, med sin starka energi för kärlek & de varma vibrationerna kommer den kunna boosta din självkänsla & kärleken till dig själv vilket leder dig rätt i livet & det val du tar.