Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Fokus - kristallkit


 

FokusTangerinkvarts, Svart obsidian, Howlit, Bergkristall, AragonitDet perfekta kitet till både dig som pluggar men även till dig som behöver hålla fokus vid ar

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Fokus

Tangerinkvarts, Svart obsidian, Howlit, Bergkristall, Aragonit

Det perfekta kitet till både dig som pluggar men även till dig som behöver hålla fokus vid arbete eller livet generellt. 

Detta kitet har vi lagt ihop med tanken kring att kunna hålla fokus även när det är stormigt runt om. 


Tangerinkvarts - Tangerin kvarts är ett bra verktyg när man vill arbeta med sig själv.
Den sägs hjälpa dig till en bättre förståelse för din omgivning, till acceptans och personlig tillväxt. 
Den hjälper utvärderar dessa inre egenskaper utan att döma eller kritisera. 
Energin från Tangerinkvarts ger förlåtelse, förståelse och möjligheten att släppa taget om tidigare livs trauman som inte längre hör hemma i våra liv. Du kan få stöd att höja din frekvens till en mer positiv vibration, den hjälper dig att få en klarhet och att lita på din intuition.

Svart obsidian - Svart Obsidian har i urminnens tid använts för att se till framtiden.
Den har sitt ursprung från lava, den bär ett eld element med sig och anses vara en kraftfull energibeskyddare.
Kristallen stärker det fysiska skyddet och kan hålla borta fysiska olyckor.
En kraftfull kristall som skyddar din energi mot energiförlust och blockerar andras negativa energi från andra. Den hjälper dig att hålla fokus.

Howlit - Howliten är en perfekt sten för den som behöver tålamod, den påminner oss om att saker ibland tar längre tid att manifestera än vad vi önskar men stenen hjälper oss att följa våra ambitioner till mål.
Det är en lugnande sten som hjälper bra vid sömn. Den hjälper oss även att minska oro och stress, den öppnar även dig för att lättare ta emot nya energier.

Bergkristall - Bergkristallen är en underbar kristall med många fina egenskaper.
Den hjälper dig bl.a. få klarhet i olika situationer och jobbar mycket med våran intuition, vårat högre jag och är en sten som oftast används inom healing.
Används ofta för att rena, öppna upp och justera alla chakran. Bergkristall förstärker andra kristallers egenskaper och är en kanon bra sten att ha med sig när man sätter sina intentioner då den bär med sig en stark energi. Bergkristallen har även förmågan att vända negativa energier till positiva.

Aragonit - Aragonit uppmanar till fokus och koncentration är bra för studerande.
Aragonit lugnar, centrerar, stabiliserar och ökar tålamodet.
Ökar förmågan till självbehärskning. Kan hjälpa till att återfå självförtroendet och självkänslan hos oroliga personer. De kan öka tillförlitligheten i dina åtaganden mot dina framtida mål. Så att du kan känna en trygghet i vetskapen om att du är på rätt väg men också vart du är på väg.