Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Find yourself - Kristallkit


 

Find yourselfBlomster agat, Malakit, Vit agat, Påfågel bornitEtt kristallkit som handlar om att hitta kärleken till sig själv och se sin fulla potential. Det pe

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Find yourself

Blomster agat, Malakit, Vit agat, Påfågel bornit

Ett kristallkit som handlar om att hitta kärleken till sig själv och se sin fulla potential. Det perfekta kitet för dig som vill utvecklas och transformeras till ditt bästa jag!

Blomsteragat - Blomsteragaten, en av våra favoriter! Den här stenen hjälper dig att utvecklas. Den hjälper dig att blomstra ut till din fulla potential. Den stärker ditt självförtroende och får dig att känna en tillit till dig själv och till att allt kommer ordna sig. En perfekt sten att ha med sig vid förändringar eller när du känner att du behöver en liten extra tillits boost!  

Malakit - Malakiten är en sten för förändring(transformation), den hjälper dig att acceptera förändring och tänka nytt. Den hjälper dig att utveckla dig själv och tar dig mot framgång och att gå efter ditt hjärtats röst efter dina drömmar.

Vit agat - Vit agat är en sten som stärker ditt självförtroende och höjer dina energier. Det är en väldigt balanserande och rogivande sten som passar väldigt bra att ha med sig under meditation. 

Påfågel bornit - Borniten är en sten som hjälper oss att uppskatta nuet, att hitta glädjen i även de små sakerna i vardagen. Den får dig att gå utanför dina vanliga tankemönster, hjälper dig att få ett större perspektiv på situationer så att du kan ta det rätta beslutet för dig själv och röra dig framåt. Den hjälper dig att blicka framåt mot dina drömmar och för med sig tur & glädje till den som bär den med sig.  Den hjälper dig även att utveckla din intuition och för bort energitjuvar.

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.