I lager.

Creative flow - Kristallkit

275 kr

Creative flow 

Gul fluorit, Tiger öga, Svart månsten, Citrin, Berkristall

Ett perfekt kit för dig som jobbar kreativt eller för dig som behöver fokus i ditt arbete. 

Dessa kristaller hjälper dig att hålla fokus, se glädjen i vardagen och lyfter dina kreativa egenskaper. Om du någonsin känner dig lite lost i vardagen kan detta kit hjälpa dig att hitta tillbaka och känna dig vägledd vid nästa väg val i livet.


Tigeröga - Tigerögat skänker dig en inre styrka, den hjälper dig när livet kan kännas tufft och rädslor tar över. Den utmanar dig till att vara dig själv och gå utanför din safe zone. Tigerögat hjälper dig också att utvecklas, tar fram dina kreativa sidor och får dig att våga testa nya saker. Den skyddar även ifrån andras negativa energier och hjälper dig att tänka klart och lösa problem/situationer.

Svart månsten - Ökar kreativiteten och förstärker din intuition, den drar även till sig överflöd och kan hjälpa dig vid ekonomiska problem. Väldigt bra sten att ha med sig vid nystarter, ger ett väldigt bra beskydd och hjälper dig med vägledning i livet. 

Gul fluorit - Stärker kreativiteten och stabiliserar gruppenergi, den läker ditt sinne och som främjar intellektuella aktiviteter. Fluoriten är en toppen kristall för dig som behöver en anti-panikkristall. Då denna sägs rensa hjärnan på onödigheter och får dig att känna dig mer koncentrerad. Den tar bort stress och negativa energier, detta är en mycket kraftfullt beskyddade sten, speciellt på psykisk nivå.

BergkrirstallBergkristallen är en underbar kristall med många fina egenskaper. Den hjälper dig bl.a. få klarhet i olika situationer och jobbar mycket med våran intuition, vårat högre jag och är en sten som oftast används inom healing. 

Bergkristall förstärker andra kristallers egenskaper och är en kanon bra sten att ha med sig när man sätter sina intentioner då den bär med sig en stark energi. Bergkristallen har även förmågan att vända negativa energier till positiva. 

CitrinCitrinen är en fantastisk sten som hjälper oss att få fram våran kreativa sida, den skänker oss glädje och positivitet. Stärker ditt självförtroende och hjälper mot stress. Den sägs även attrahera framgång och pengar. 

Citrinen får sin gula färg genom upphettning(antingen genom naturen eller med hjälp av människan), citrin är upphettad ametist. 

Dessa råa citriner är upphettade av människan för att få sin gula färg, men de bär fortfarande på lika härliga energier som en naturlig citrin!

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.