I lager.

Calm your mind - Kristallkit

305 kr

Calm your mind 

Blå kalcit, Lepidolit, Rökkvarts, Ametist 

Det ultimata kitet för att hitta lugn! 

Dessa kristaller kan hjälpa dig få en bättre sömn, lugnar dina tankar och håller dig grundad i dig själv. 

Blå kalcitBlå kalcit är en sten som skänker ett otroligt lugn och sägs även hjälpa vid ångest och sömnsvårigheter.

Lepidolit - Lepidolit hjälper vid förändringar, minskar stress och uppmuntrar din spirituella utveckling. Lepidoliten innehållet också litium som används i bland annat ångestdämpande mediciner. Kan också hjälp vid sömnsvårigheter och för in ljus och hopp till situationer.

RökkvartsRökkvarts är en starkt grundande och beskyddande sten som håller borta all negativitet och energitjuvar. En kristall vi ofta använder oss utav under meditation för att hålla oss grundade. 

Ametist - Ametist är en sten som jobbar mycket med vårat inre, den lugnar och hjälper oss att reducera våra stress nivåer. Den skapar ett lugn och är en bra sten att använda sig utav vid healing. Det är en mycket andlig sten som stärker ditt andliga jag och hjälper dig med din spirituella utveckling. Den förvandlar även negativa energier till positiva energier, t.ex. vid negativa tankar hjälper den dig att tänka positivt. Ametisten sägs även hjälpa vid huvudvärk och vid sömn problem. 

* Då stenar och kristaller är en naturprodukt kan det förekomma ojämnheter, färgskillnader och storleksskillnad. Varje sten är unik och helt perfekt som den är. 

**Bilden på kitet är bara ett exempel på hur stenarna kan se ut och ungefärliga former och storlekar, dessa kan variera något då ingen kristall eller sten är den andra lik.