Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

2023 - Kristallkit


 

2023 - KristallkitI detta kristallkit har vi lagt ihop några kristaller som passar bra inför det nya året, med detta kristallkit med dig under 2023 får du den d

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


2023 - Kristallkit

I detta kristallkit har vi lagt ihop några kristaller som passar bra inför det nya året, med detta kristallkit med dig under 2023 får du den där extra pushen att ta dig framåt mot dina mål. Dessa kristaller hjälper dig att locka överflöd och skapar harmoni, balans och drar till sig kärlek. Dessa kristaller hjälper dig att se klarare, bli mer medveten i dina val, ger dig kärlek och håller dig motiverad för att nå dina mål och drömmar!

I kitet:

Dalmatiner jaspis är en sten som lugnar känslor och håller de i balans. Den renar auran och dess fält och har förmågan att omvandla negativ energi till positiv samtidigt som den beskyddar. Dalmatiner jaspis lugnar även rädda djur. 

Rosenkvarts för in villkorslös kärlek till den som bär den med sig och arbetar flitigt med hjärt chakrat. Det är även en lugnande sten trots sin höga energi frekvens.
Den rensar bort negativ energi runt dig och för in ljus och kärlek. Perfekt sten när man vill ha lite självkärlek(vi brukar ha rosenkvarts i badrummet nära spegeln).

Pyriten är en magisk sten som bär med sig tur till den som bär den, pyriten attraherar pengar och överflöd. Den får dig också att hålla kvar i din motivation till att nå dina drömmar och mål. Vi brukar alltid ha en pyrit i plånboken, där är det aldrig fel med lite överflöd till!

Optisk Kalcit kallas ibland Islandsspat. Den renar och aktiverar alla chakran, förbättrar energiflödet genom de subtila kropparna. Hjälper dig att få klarhet och att manifestation. Kan programmeras för ett specifikt ändamål, bra på att rensa bort energi blockeringar. Väcker medvetandet om begränsande föreställningar och rädslor vi har och de områden i livet där förlåtelse behövs för att skapa harmoni, frid och glädje. Ökar flödet av chi och skingrar negativa energier, krafter och blockeringar från kroppen, energikroppar eller miljön.