Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Kristallhealing - Pernilla


 

Kristallhealing | 480;- 30minGenom att göra en kristallhealing kan man finna sig själv mer i balans i sig själv(då man arbetar mycket med chakran och dess balan

 


Kristallhealing | 480;- 30min

Genom att göra en kristallhealing kan man finna sig själv mer i balans i sig själv(då man arbetar mycket med chakran och dess balans genom kroppen), bättre välmående men har kunden något specifikt önskemål(t.ex. öka motivationen) går även detta att hjälpa klienten med genom kristallhealing. 

Energin och kraften som kristaller bär på(och som vi förmedlar i kristallhealing) kommer från den universella livsenergin, en källa som vi inte kan se med blotta ögat. Kristallen och jag som behandlare är som kanaler för den universella livskraften och det är genom kristallen och mig som denna energi passerar. 


Kristaller vibrerar i olika frekvenser, det är dessa frekvenser som påverkas oss människor och våran kropp genom att ändra våra frekvenser och vibrationer när vi har kristallen nära oss.

Kristaller är dock inte alla som känner av lika starkt och något man bör ha vetskap om, detta beror på att vissa helt enkelt inte känner av elektriska fält lika mycket som andra. 

Vi människor har även en liten del kristallina cellstrukturer i kroppen, detta är i samklang med molekylstrukturer i kristaller och vatten. Vilket då gör oss mottagliga för kristallernas energier. Kristallhealing går att boka på distans(text) eller på plats i butiken i kungsbacka(30min) 

När du bokar en vägledning över hemsidan kommer vi att kontakta dig på mail inom 1-2 helgfria vardagar för att boka in en dag eller tid.