Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Odödligt sökande - Elin Pehrsson SIGNERAD


 

Odödligt Sökande - Elin Pehrsson Dessa exemplar är exklusivt signerade av författaren, Elin Pehrsson. Finns endast i ett begränsat antal. När Sophia ä

 


Odödligt Sökande - Elin Pehrsson 

Dessa exemplar är exklusivt signerade av författaren, Elin Pehrsson. Finns endast i ett begränsat antal. 


När Sophia är med om en nära döden-upplevelse inser hon att hennes ångest beror på oupplöst karma som hon delar med en man från ett tidigare liv. Hon uppmanas att söka upp honom i detta liv, då deras öden är knutna till varandra och han är nyckeln till hennes frihet.

Sophia kastas ut i en resa kantad av kärlek, äventyr, mystik, spänning och livsomvälvande insikter. Sökandet efter mannen hon enbart sett i sina drömmar varvas med glimtar ur hennes tidigare liv i det antika Grekland. Sakta lär hon känna sig själv, som den hon en gång var och den hon är idag. Ju närmare Sophia kommer sitt mål, ju mer vävs dåtid och nutid samman. Till sist ställs allt på sin spets och hon tvingas till ett avgörande val.


Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag. Boken är den första av tre i Eternity-serien.


Sagt om Odödligt sökande

"Berättelsen förmedlar ett djupt budskap parallellt med en känsla av att livet är till för att levas. Det här är en bok som ger tröst åt den som mår dåligt, bringar spänning åt den som gillar äventyr, väcker nyfikenhet hos den som vill lära sig mer om själen, planterar romantik i hjärtat för den som längtar efter kärlek och ger den som vill smygläsa lite erotik tillfälle att göra det. Kort och gott: Elin Pehrssons debutbok är som en efterrättspizza med Nutella, nötter, frukt, bär och glass, tillredd med mycket kärlek och känsla, med extra allt! Läs. Njut. Och försök hålla dig tills nästa bok kommer."

Laila Stenroos, Livscoach & Hypnosterapeut


Elin Pehrsson, författare

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det som drivit henne framåt. Hennes största dröm - att bli författare - slår nu in i och med att att hon kommer ut med boken Odödligt sökande.

Vid sidan om sin passion att skriva har Elin ett stort intresse för personlig utveckling och filosofi - något hon upptäckte redan som tolvåring. Grekland har alltid haft en speciell plats i hennes hjärta och är tillsammans med musik en stor inspirationskälla i skrivandet.

Elin arbetar även med holistisk livscoaching och healing samt håller retreater och kurser inom personlig utveckling och andlighet i sitt företag Power Within. Hon är också bokförläggare i det egna bokförlaget PW PUBLISHING.