Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Mirakel Kalendern 2024


 

Uppföljaren till Mirakelkalendern 2021, 2022 och 2023 är nu tillbaka till 2024!Du kommer känna igen den härliga kombinationen av veckovis tips, affirmationer oc

 Uppföljaren till Mirakelkalendern 2021, 2022 och 2023 är nu tillbaka till 2024!

Du kommer känna igen den härliga kombinationen av veckovis tips, affirmationer och astrologiska händelser. Precis som förra året får du en tjockare spiral och 8 extra sidor. Den är sprängfylld med kunskap om planeternas position på himlavalvet, attraktionslagen i kombination med Solens och Månens energier i de olika Zodiaktecknen.

Du skapar mirakel i vardagen genom att skriva dina dagliga intentioner och uttrycka tacksamhet i kalendern.

I kalendern finns också en Månkalender som varje dag visar symboler för vilket stjärntecken Månen befinner sig i. Det finns en beskrivning av energin hos de olika måntecknen så du tydligt förstår vad symbolen betyder och hur månens position och energi påverkar din energi.

Månen är den himlakropp som rör sig snabbast genom zodiaken (c:a 2,5 dygn i varje tecken) och eftersom Månen påverkar vårt känsloliv och livsupplevelse är det intressant att veta i vilket tecken den befinner sig.

Nymåne och Fullmåne bär extra starka energier och därför finns det text med inspiration och tips på hur du bäst utnyttjar den aktuella energin vid varje enskild Nymåne och Fullmåne under året och få affirmationer som matcher enagierna.

Att medvetet följa Månens energier hjälper dig att vara i kontakt med ditt känsloliv och stärka din kontakt med Källan/Universum. Att samtidigt sätta fokus på dina intentioner med dagen och tacksamhet, gör kalendern till ett effektivt verktyg för att lyfta dina energier till en högre vibration och leva det fantastiska liv du förtjänar!

Format: A5.


Mirakel kalendern + Kirstall Kit 2024

Innehåll - Akvamarin, Bronsit, Bergkristall

Detta kristallkit har vi skapat exklusivt för köp tillsammans med Mirakel Kalendern. Vi har känt in 2024 års energier och dessa 3 kristaller kommer vara fina att arbeta med under nästkommande år.

Akvamarinen tillåter oss att få tala ut, få fram klarspråk. Här finns det ingen plats åt missförstånd. 

Bronsiten får oss att hålla oss grundade och stabila när det runt om oss kan kännas ostabilt och otryggt. 

Bergkristallen för in en klarhet och amplifierar energier. 

Värde: 120kr