Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Kristin kaspersen Vägen till att leda mig själv


 

Kristin kaspersen- Vägen till att leda mig själv ... via stigar, berg och snårKristin Kaspersen är tillbaka med en ny personlig bok om resan till att bli en bät

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Kristin kaspersen- Vägen till att leda mig själv ... via stigar, berg och snår


Kristin Kaspersen är tillbaka med en ny personlig bok om resan till att bli en bättre ledare i sig själv.


Med 250 000 följare på Instagram delar Kristin Kaspersen dagligen med sig av sina tankar och insikter kring familj, hälsa, träning och välmående. Med tiden har hon insett att det handlar om att leda sig själv. Nyfikenheten ledde Kristin Kaspersen in på flera utbildningar inom coachande ledarskap, vid sidan av terapi och medveten träning.


I den här boken utforskar hon det spännande sambandet mellan tanke och kropp. Och hur vi genom att leda oss själva kan bli bättre på att ta ansvar i allt som händer, på jobbet, i relationen, ja, i hela livet. Kristin berättar på ett personligt sätt om hur hon hade självförtroende, men saknade självkänsla. Och hur hon byggde upp självkänslan och förändrade sitt liv. "Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det."


Kristin Kaspersen, är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). Hennes senaste bok, Tacksamhet (HarperCollins) har hittills sålt i närmare 15 000 exemplar.