Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Kristall magi - Den moderna guiden till kristallhealing


 

Skapa magi och sätt guldkant på vardagen kristallisera ditt liv!  Med sin nya approach till kristallhealing blev Goldirocks första bok Kristaller en global

 


Skapa magi och sätt guldkant på vardagen kristallisera ditt liv!  


Med sin nya approach till kristallhealing blev Goldirocks första bok Kristaller en global succé. I den här vackert illustrerade och insiktsfulla handboken som är hennes senaste bok, får du möjlighet att fördjupa dina kristallkunskaper. I Kristallmagi uppmanar Goldirocks oss att dyka ner i stenarnas magiska värld och låta de gnistrande och skimrande juvelerna skapa balans, harmoni och välbefinnande i livet. Är du nyfiken på kristallhealing, eller hur kristallnät fungerar? Boken förklarar och visar olika sätt att använda kristaller i vardagen, bland annat:  


- Regnbågsmagi smarta tips för hur du med kristallens färg kan komma i kontakt med varje kristalls läkande egenskap.

- Kristallformer varje form har en unik kraft, utforska skillnaden!

- Vardagsmagi vardagsanpassade råd för hur du använder kristallerna för olika ändamål, t.ex. i hemmet, på arbetet, för ditt välbefinnande, med ditt husdjur, samt vilken kristall du ska ge bort vid rätt tillfälle.

- Kristallnät - lär dig lägga kristallnät och få tips på ritualer för att stötta din inre utveckling på olika sätt.  

- 50+ kristaller - boken innehåller detaljerade beskrivningar av mer än 50 kristaller med starkt helande och balanserande energier.


YULIA VAN DOREN är en innovatör inom den moderna holistiska hälsorörelsen och drivs av idén att nå ut till allmänheten med vibrationshealingens välgörande egenskaper. Hon är inte bara Goldirocks, en trendsättare inom kristallvärlden, utan även en Grammynominerad internationell operasångerska och sound healer. Hon har haft äran att få träna med framstående lärare inom medvetenhet, healing och ljud sedan unga år och är helt övertygad om att magi är 100% verkligt och tillgängligt för alla. 

Det är inte säkert att detta får plats. I så fall, uteslut. Berätta om det finns någon rad tillgänglig så kan jag se om vi vill ha med en kortis om författaren.