Vi har bytt namn! Besök oss på www.casiaselection.com

Healing you - en skrivbok för reflektion


 

Healing you är en skrivbok som hjälper dig att bearbeta jobbiga händelser, något som de flesta bär minnen av. Denna interaktiva bok för reflektion är en guide p

 


Healing you är en skrivbok som hjälper dig att bearbeta jobbiga händelser, något som de flesta bär minnen av. Denna interaktiva bok för reflektion är en guide på vägen att komma vidare.

När du skriver och reflekterar får du hjälp att lyssna in, känna livet inom dig, ladda dina batterier och kunna skina inifrån och ut.

Här finns tips, råd, övningar att arbeta med. Läs, begrunda, skriv ner, och lägg undan boken och ta fram den senare. Att läsa vad man skrivit i ett flöde kan vara upplysande och ge dig nycklar till hur du mår och vad du kan göra för att finna mer harmoni.

Ibland måste man stanna upp och fråga sig om man lever sitt liv i balans? Negativa mönster och jobbiga situationer lämnar ofta obalanser i någon del av vår mentala eller fysiska kropp. Det är inte konstigt eller fel, men dessa obalanser går att bearbeta om vi upptäcker och iakttar dem, så att det går att må bättre. Vi är oftare duktigare på att trycka undan, till och med vänja oss vid att må mindre bra, och kanske inte lika bra på att bearbeta det vi varit, och är med om.  

Jennie Liljefors är certifierad yogalärare med tjugo års erfarenhet av undervisning. Hon lär ut gravidyoga, meditation, Anusarayoga, Yinyoga och Restorative yoga i den egna studion Altromondo Yoga i Stockholm. Hon arbetar dessutom med personlig träning i yoga med terapeutisk inriktning och helhetslösningar med kost och ayurveda för en bättre hälsa på alla plan. Jennie har tidigare givit ut böckerna Healing Yoga den läkande kraften och Gravidyoga.